Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
 • Mededeling

  Voorbereiding Witkampers selectie

  Lid worden

  Wil je lid worden van onze vereniging?
  Dan kun je je aanmelden via het aanmeldingsformulier, welke je hier rechts of onder de tekst (afhankelijk van je browser) kunt downloaden. Heb je alles ingevuld, dan kun je het formulier mailen of inleveren bij de ledenadministratie van onze vereniging:

  Ledenadministratie Witkampers
  p/a Dirk Bielderman
  De Akker 6
  7245 BS  Laren Gld

  E-mail: ledenadministratie@witkampers.nl

   

  Contributie seizoen 2023/2024:
  SeniorenEUR208,00
  JuniorenEUR154,00
  PupillenEUR137,00
  Mini Pupillen (i) Gratis
  Speciaal voetbalEUR62,00
  ReservelijstEUR94,00
  7x7/35+/45+EUR94,00
  Rustend lidmaatschapEUR62,00  Financiële ondersteuning in de contributie

  Voor jeugd:
  De gemeente Lochem ondersteunt het Jeugdfonds Sport & Cultuur waarbij de contributie wordt betaald indien dat voor de ouders/verzorgers niet mogelijk is.
  In bijgevoegd document (afhankelijk van je browser rechts of onder de tekst te downloaden) kunnen de spelregels worden nagelezen.
  Aanspreekpunt is Maaike de Weerd (m.deweerd@welzijnlochem.nl).

  Voor volwassenen:
  Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur is actief in de gemeente Lochem en vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn.
  Voor sporten vergoedt het fonds tot maximaal €250,- waar het eventueel overige contributiebedrag voor de volwassene zelf is óf er moet met de vereniging gekeken worden wat er mogelijk is voor dit bedrag.
  Neem hiervoor contact op met intermediair Christian Beuzel (06-30799779, c.beuzel@welzijnlochem.nl) en neem een ingevulde deelnemerskaart (afhankelijk van je browser rechts of onder de tekst te downloaden) mee naar een afspraak met hem.

  Kledingspaarplan
  Ten behoeve van het kledingspaarplan geldt voor spelende leden
  een bijdrage van EUR 12,00 per seizoen.


  Donateur worden

  Wil je donateur worden?
  Iedereen kan donateur worden. Als donateur van v.v. Witkampers steun je de vereniging met een geldbedrag (donatie) van EUR 15,00 per seizoen. Als donateur mag je aan de meeste activiteiten deelnemen die door v.v. Witkampers worden georganiseerd en de wedstrijden van Witkampers 1 gratis bezoeken. Je kunt je aanmelden als donateur door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@witkampers.nl.

  Opzeggen

  Wil je je lidmaatschap opzeggen?
  Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 juli tot en met 30 juni en kan alleen aan het eind van een verenigingsjaar (uiterlijk 31 mei) worden opgezegd. Wanneer je niet correct en niet voor 31 mei opzegt, ben je voor minimaal nog een seizoen contributie verschuldigd. Opzeggen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk bij de ledenadministratie of met een e-mail naar ledenadministratie@witkampers.nl.

  Aan de trainer of leider melden dat je stopt is dus niet voldoende.