• Vrienden van

  Oprichting

  Op maandagavond 23 maart 2009 heeft de officiële oprichtingsvergadering van de ‘Stichting Vrienden van v.v. Witkampers’ plaatsgevonden.

  Met 45 van de – tot dan toe – 61 begunstigers in de zaal en onder toeziend oog van notaris Dhr. Siebelink zijn de handtekeningen gezet onder de statuten van de stichting.

  Ook is de officiële inschrijving bij de Kamer van Koophandel een feit.

  De begunstigers/vrienden

  Alle begunstigers van de stichting vormen samen DE VRIENDEN! Elk jaar betaalt elke vriend(in) een bedrag van €100,- aan de stichting. Van dit bedrag is 60% bestemd voor de club en 40% voor eigen activiteiten. Het bestuur van de club komt eens per jaar/2 jaar met een 3-tal doelen, welke zij graag gerealiseerd zien worden, maar waar het geld niet (voldoende) voor is, bijvoorbeeld door financiële prioriteiten die gesteld moeten worden.

  In een speciaal belegde begunstigers-vergadering worden de betreffende doelen toegelicht en volgt er een stemronde. Het doel welke de meeste stemmen krijgt zal door de stichting (lees: alle begunstigers) financieel ondersteund worden.

  Activiteiten

  Naast het feit dat je de club extra financieel ondersteunt, krijg je er zelf ook veel gezelligheid en leuke activiteiten voor terug! Een aantal keren per jaar, organiseert het bestuur van de stichting dit voor haar begunstigers. Dit gaat van toegangskaarten/consumptiemunten voor dé derby, tot aan busreizen naar wedstrijden van internationale voetbalcompetities. En van ‘sprekers-avonden’ tot theaterbezoeken.

  Heb je nog leuke ideeën?.... Deel ze met ons!!!

  Aanmelden?

  Wil ook jij vriend(in) worden. Wil je de club financieel ondersteunen, met doelen waar je zélf over meebeslist? En wil je samen met een enthousiaste, gezellige groep begunstigers, leuke georganiseerde dagen/avonden beleven?

  Meld je dan nu nog aan als ‘Vriend van de Witkampers!!’ Er zijn nog namen op het bord in te vullen!

  Het aanmeldformulier is hier te downloaden, en kan ingevuld geretourneerd worden aan Martijn van de Pol. Zijn adresgegevens staan in het formulier.