• Fysiotherapie Veeze gaat medische begeleiding verzorgen

  Vanaf volgend seizoen zal Fysiotherapie Veeze de medische begeleiding binnen vv Witkampers verzorgen. Het team zal bestaan uit Carmen Hammingh, Wessley ten Have, Bart Vos en Dion Veldhuis.

  Het team van Veeze heeft al veel ervaring in het medisch behandelen en begeleiden van sporters. Veeze zal op de dinsdag- en donderdagavonden de behandelingen voor de selectie elftallen verzorgen. Dit zal gedaan worden door Carmen en Wessley. Bart zorgt voor de coördinatie en is de backup voor de begeleiding op dinsdag- en donderdagavond. Daarnaast zal Veeze op donderdagavond ook de hersteltrainingen voor spelers die terugkomen van een blessure begeleiden.

  Fysiotherapie Veeze heeft de praktijk in Lochem waar alle spelers binnen de verenigingen kosteloos gebruik kunnen maken van een inloopspreekuur op woensdag tussen 17:00 en 18:00 uur. Tijdens dit spreekuur kunnen spelers met een blessure of klachten een controle laten uitvoeren en advies krijgen met betrekking tot een eventuele behandeling. Graag telefonisch op 0573-254287 een afspraak maken of via de WhatsApp op 06-82350576. Naast behandelruimtes beschikt Fysiopraktijk Veeze ook over professionele fitnessapparatuur om spelers effectief te begeleiden.

  Dion Veldhuis zal in samenwerking met Fysiopraktijk Veeze de medische verzorging voor mannen 1 op zondag verzorgen. Oud bekende Bert Poelman zal in samenwerking met Fysiopraktijk Veeze de medische verzorging voor vrouwen 1 op zondag verzorgen.

  Wij zijn erg blij met de medische staf en faciliteiten en hopen op een langdurige samenwerking!

  CarmenWessleyBartDion 
   Carmen Wessley Bart Dion