• Mededeling

  Kom zaterdag om 14:30 uur de JO15-2 aanmoedigen!

  Herman Elkink “Koebus” krijgt een Koninklijke onderscheiding

  Vrijdag 26 april werd geen gewone werkdag voor Herman Elkink. Als koerier van Tandtechniek op Maat moest hij zich melden op het kantoor aan de Holterweg. Hier kwam om 10:15 uur een limousine voorrijden die Herman samen met een aantal collega’s uiteindelijk bij de kantine van de Witkampers bracht. Hier hadden zich familie, vrienden en buren van Herman inmiddels verzameld. Rond 11:00 uur werd Herman overvallen door Burgemeester Sebastiaan van ’t Erve. Na veel mooie worden over Herman, voor zijn vrijwilligerswerk bij IJsvereniging Roowinkel, Stichting De Fietsvierdaagse en uiteraard onze vereniging werd hij door de burgemeester onderscheiden met een lintje en benoemd tot Lid in de orde van Oranje-Nassau.

  Bij de Witkampers is Herman al meer dan 40 jaar vrijwilliger. Hij was jarenlang trainer en jeugdleider en mede initiatiefnemer van de jeugdkampen. Daarnaast is hij nu nog steeds een actief lid van de kantinecommissie en verricht hij veel voorkomede werkzaamheden. Niets is hem teveel!

  Namens de vereniging willen we Herman van harte feliciteren met deze meer dan verdiende onderscheiding. We hopen nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken!

  Tekst: Bert Gotink