Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Witkampers JO 10-2 – Markelo JO 10-3G Helaas verloren ondanks het weergaloze spel!
Lees meer
Witkampers houdt opnieuw de nul en blijft punten pakken
Lees meer
Witkampers Vrouwen 1 genomineerd!
Lees meer
Vrouwen 1 ook na de winterstop op winst
Bavel VR1 - Witkampers VR1 1-3 Lees meer
 • Joran Jansen naar PEC Zwolle

  Het was lang geleden dat er spelers van de Witkampers naar BVO’s gingen maar dit jaar zijn het  ineens 2 spelers die deze overstap maken. Naast Sil Oudenampsen die naar GA Eagles gaat is ook Joran Jansen gescout. Hij wordt keeper bij de JO17 van PEC Zwolle.

  Joran is 15 jaar en speelde het afgelopen jaar in de JO17-1. Hij deed mee aan een keepersbattle in Almelo en deed dit zo goed dat hij werd opgemerkt door GA Eagles. Hij mocht meetrainen met hun maar door miscommunicatie bij de Eagles ging dit helaas niet door. PEC Zwolle maakte van de gelegenheid gebruik en nodigde hem wel uit. Hij deed een paar trainingen en een halve wedstrijd mee en dit was voldoende voor Pec Zwolle om hem te vragen om bij hun te komen keepen. Een prachtige gelegenheid natuurlijk voor Joran en hij ging hier dan ook op in. Joran gaat ook naar school in Zwolle het komende jaar, de Havo of MBO. Hier is hij nog niet over uit op dit moment.

  Joran heeft op een mooie wijze afscheid genomen van de Witkampers want hij werd kampioen met de JO17-1 in de eerste klasse in de voorjaarscompetitie.

  Wij zullen Joran missen bij de Witkampers maar wensen hem een fijne tijd en heel veel succes bij PEC Zwolle!

  Hiernaastr een foto van Joran (2e van rechts) met een deel van de PEC Zwolle JO17-selectie.