• Licht aan de horizon voor Vrouwen 1

  Het was even schrikken toen Olton Valois Smith afgelopen januari zijn vertrek aankondigde als hoofdtrainer van Vrouwen 1 dit seizoen. Maar, gelukkig hebben we snel een waardige vervanger gevonden in de persoon van Gert Jan Harbers. Gert Jan heeft jarenlange ervaring als (hoofd)trainer en is vastberaden om het nog lopende seizoen tot een positief einde te brengen.

  We zijn ontzettend blij dat Gert Jan bereid is gevonden om deze uitdaging aan te gaan en we weten zeker dat hij met zijn expertise en enthousiasme een geweldige aanvulling zal zijn op het team. Wij wensen hem natuurlijk succes en vooral veel plezier met onze fanatieke groep speelsters.

  Goed nieuws voor de ongeruste supporters van vrouwen 1!
  De vacature voor Hoofdtrainer voor het seizoen ‘23/’24 heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn erin geslaagd om enkele kandidaten te vinden voor deze positie.

  We kunnen niet wachten om een nieuwe trainer aan jullie voor te stellen. Dus hou de website en onze socials in de gaten. We staan te popelen om jullie te laten zien wat we in petto hebben voor het komende seizoen! En niet geheel onbelangrijk; we zoeken ook nog aanvulling. Van speelsters tot staf hebben we nog mooie uitdagingen. Wil jij volgend jaar onderdeel zijn van Vrouwen 1? Meld je gerust!


  TC Witkampers Vrouwen

  Emily Mulder
  Anne Beumer