• Mededeling

  Voorbereiding Witkampers selectie

  Jubileumfeest 31 augustus

  Beste Witkamper speler, vrijwilliger, supporter, vrienden van, donateurs en sponsoren,

  Op 1 september bestaat onze voetbalvereniging Witkampers 90 jaar en daarom is het op zaterdag 31 augustus groot feest op het Leussinkpark. Daar willen we jou persoonlijk voor uitnodigen. Natuurlijk met je partner, want het moet een gezellig feest worden.

  Al vanaf 10.00 uur ’s morgens zijn er activiteiten. Dan beginnen de pupillen met een op voetbal georiënteerd spel circuit , met als hoogtepunt een demonstratie van balkunstenaars. In het circuit opgenomen een clinic om ook een aantal baltruckjes te leren. Het hele hoofdveld staat vol met allerlei spelonderdelen.

  Vanaf half 2 starten de junioren en het G-team aan hetzelfde circuit. Rond half vijf is dit programma afgerond. Als organisatie hopen we met dit programma iets moois in huis gehaald te hebben, wat, naast de deelname voor de jeugd heel leuk is, maar ook voor ouders en belangstellenden, leuk is om naar te kijken.

  Na het sponsorevent voor alle sponsoren, die de Witkampers al zoveel jaren ondersteunen en het voor een groot deel mogelijk maken de kosten op de exploitatie de drukken, barst vanaf 8 uur het feest los.

  In twee tenten en rondom de blokhutten vindt het feest plaats. In de grote tent treedt de nieuwe Trainband op. Zij staan garant voor een mooi feest. Maar er is ook een special act!

  Al vanaf januari repeteert een 9 man sterke Witkampers Band, bestaande uit spelers, leden en vrijwilligers van de Witkampers. Zij verzorgen ook een paar optredens in de tent.

  In de kleine tent zorgt DJ Herman voor gevarieerde muziek, waarbij nog wat gepraat kan worden en waar iedereen kan zitten aan tafels.

  En natuurlijk valt er naast een drankje ook wat te eten. De grote pan staat er weer met hamburgers en braadworst met een broodje.

  De entree voor deze avond is vrij. Wij houden wel een verloting. We verloten maar liefst 6 ballonvaarten met de Grolsch ballon.

  We nodigen je van harte uit en hopen je te zien op 31 augustus. Dan maken we er een mooi feest van!

  Groeten van de jubileumcommissie

  Klik op de afbeelding voor een vergroting