• Mededeling

  Voorbereiding Witkampers selectie

  Teamindelingen 2019-2020 / Jeugd

  Beste ouders, verzorgers en spelers van Witkampers,

  Zoals enkele weken geleden aangekondigd kunt u de definitieve teamindeling voor de jeugd voor het seizoen 2019-2020 hier onder (als pdf) bekijken.

  Het indelen van de teams is een ingewikkeld traject, dat ieder jaar al vanaf februari volgens het door Witkampers opgestelde indelingsbeleid zorgvuldig wordt uitgevoerd. De coördinatoren van de jeugdafdelingen hebben samen met de Technische Commissie Jeugd en de trainers/leiders van de 2018-2019 teams de indelingsactiviteiten uitgevoerd. De jeugdcommissie controleert het indelingsproces en ziet er op toe dat het wordt uitgevoerd volgens het indelingsbeleid. In de e-mail die u eerder via de leiders heeft ontvangen is een exemplaar van dat indelingsbeleid bijgevoegd.

  De teamindeling is definitief. Omdat elke verschuiving gevolgen heeft voor het gehele indelingssysteem kan slechts bij zeer hoge uitzondering een wijziging worden aangebracht.

  Onze ervaring is dat ouders en/of spelers er soms behoefte aan hebben om vragen te stellen over de teamindeling. Wij vinden het belangrijk om vragen goed te beantwoorden en om daar ook de tijd voor te nemen in een persoonlijk gesprek. Om dit goed te organiseren kunt u tot uiterlijk woensdag 26 juni 2019 per e-mail een gesprek aanvragen. U kunt daarvoor dit e-mailadres gebruiken: jeugdcommissiewitkampers@outlook.com. Graag in uw e-mail een korte beschrijving van de achtergrond van uw vraag.

  De gesprekken over uw vragen plannen wij zoveel mogelijk in op zaterdag 29 juni, in de ochtend. Afhankelijk van de vraag kan dat gesprek dan plaatsvinden met een leider, de afdeling coördinator, een jeugdcommissielid, een lid van de technische commissie, of een combinatie van die personen.

  Met vriendelijke groet, namens de jeugdcommissie, coördinatoren, technische commissie, trainers en leiders,

  Rene Jansen

  (voorzitter jeugdcommissie)