• Mededeling

  Witkampers zoekt verzorger/sportmasseur

  Nog geen zomerstop voor onze terrein-vrijwilligers

  Op bijgevoegde foto’s kun je enkele werkzaamheden zien, die zoal op het sportpark plaatsvinden. De prioriteit ligt natuurlijk op het veld zelf, maar er omheen wil je het er ook zo netjes mogelijk uit laten zien.

  Op een foto zie je o.a. hoe Wim en Appie de weegbree en hondenpollen verwijderen uit de nieuwe lava-velden, hetgeen met de wied-eg niet helemaal lukt. Op een andere foto zie je Bertus en Bertus buiten het veld het lange gras maaien. Ook zie je Herman met de tractor en maaimachine die velden maaien, waar de maai-robot niet zijn territorium heeft. Marinus is met de verplaatsbare doelen aan het repareren.

  Op het filmpje zie je, dat Hofmeijer met het hoofdveld aan het verticuteren is, waarna het weer door gezaaid wordt.

  Om 3 uur wordt er de verdiende koffie gedronken met heel vaak een lekkere koek of taart, als er weer eens iemand jarig is geweest en dat lukt nog wel eens met zo’n grote groep. Het is voor de vrijwilligers zeker geen straf om op zo’n natuur-sportpark de dinsdag en de vrijdag (en sommigen elke dag) door te brengen, ………………. misschien wel het mooiste sportpark van Gelderland, waar ook nog gevoetbald wordt.

   

  Tekst en filmpjes: Jan Schepers

  Foto’s: Jan Dijkerman