• Mededeling

  Uitslag van de 2e trekking van de 12e man verloting

  Wedstrijdsecretariaten en Voetbal.nl app

  Wedstrijdsecretariaten

  Sinds het begin van dit voetbalseizoen hebben Rinze Hartelman, Thomas Loo, Hendry Potman en Mark van Esterik de taken van Jan Wansink overgenomen aangaande het wedstrijdsecretariaat voor de Mannen. Waar Jan veelal op traditionele wijze werkte op papier zijn Rinze, Thomas, Hendry en Mark de digitale snelweg opgegaan. In het begin werd het good old papieren exemplaar node gemist, maar tegenwoordig wordt ook daarin voorzien, want waar nodig wordt een papieren exemplaar beschikbaar gesteld. Naast het feit dat de digitale verwerking veel sneller gaat en minder arbeidsintensief is, biedt het ook andere voordelen, aldus Jan. Mits je tenminste gebruik maakt van de Voetbal.nl app (zie hieronder voor een beschrijving van de installatie). Wanneer een wedstrijd is gepland, is deze meteen zichtbaar. Ook is daarbij zichtbaar welk team in welke kleedkamer zit, op welk veld er wordt gespeeld en wie de scheidsrechter is. Dit wordt allemaal bijgehouden door onze wedstrijdsecretariaten. Naast de al genoemde heren neemt Ellen Bannink die taken waar voor de Vrouwen en ligt de verwerking van de Jeugd in handen van Dinand Wichers.

  Complimenten voor onze wedstrijdsecretariaten!

  Arjan Dimmendaal
  PR, Media en Communicatie


  Voetbal.nl app installeren

  Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij VV Witkampers bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team en andere teams binnen onze vereniging.

  Voetbal.nl Google PlayStore

  Voetbal.nl Apple Store

  Wanneer de voetbal.nl app niet als gewenst functioneert dan wordt dit meestal veroorzaakt doordat het email adres niet correspondeert met het email adres dat VV Witkampers aan de KNVB heeft doorgegeven.
   

  Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl
  Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij VV Witkampers in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij VV Witkampers?
  Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van VV Witkampers ontvangt is het adres waarmee je bij VV Witkampers bekend bent. Stuur eventueel een mail naar de ledenadministratie van VV Witkampers.

  2. Je hebt nog geen account
  Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij VV Witkampers bekend bent.

  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert
  Neem even contact op met de ledenadministratie van VV Witkampers.

  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app
  Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.


  Vraag en Antwoord


  Meerdere kinderen bij VV Witkampers?

  Heb je meerdere kinderen bij VV Witkampers en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van VV Witkampers? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

  Digitale pasfoto?
  In de Voetbal.nl app, website en in de KNVB wedstrijdzaken app wordt gebruik gemaakt van profielfoto’s. Door het plaatsen van je foto in de voetbal.nl app wordt deze tevens zichtbaar op jouw digitale spelerspas. Deze digitale spelerspas bevindt zich in de KNVB wedstrijdzaken app net als het digitale wedstrijd formulier.

  Digitale pasfoto wat is het belang hiervan?
  Dit is verplicht vanaf teams vanaf JO13. Jouw foto wordt zichtbaar op de digitale spelerspas die (in veel gevallen) wordt gecontroleerd door de scheidsrechter voor de aanvang van een wedstrijd. Zorg voor een actuele nette foto, een pasfoto waarop je hoofd/gezicht duidelijk zichtbaar is. Geen foto of geen actuele nette foto op je digitale spelerspas betekent dat je niet mag deelnemen aan de wedstrijd!
  Dit is de verantwoordelijkheid van de speler zelf!

  Hoe wijzig je een foto in de Voetbal.nl app?
  Zodra je je pasfoto wil wijzigen, ga je in de Voetbal.nl app naar ‘Instellingen’ en daar kies je voor ‘Mijn persoonsgegevens’. Klik vervolgens op je pasfoto zodat je een nieuwe kunt toevoegen. Zo simpel is het eigenlijk. Echt belangrijk is wel, besef dat de foto die je toevoegt in Voetbal.nl, ook daadwerkelijk je spelerspasfoto is voor je spelerspas. De scheidsrechter moet jou dus aan de hand van deze foto kunnen herkennen op het veld.

  Gedurende welke periode kan een foto toegevoegd worden?
  Voor het seizoen 2019/2020 was dit mogelijk van 1 juli t/m 31 oktober 2019.
  Daarna is het voor leden niet meer mogelijk om zelf foto’s toe te voegen of te vervangen. Neem hiervoor eventueel contact op met de ledenadministratie.