• Witkampers JO15-2 Kampioen!

  Zaterdag 25 mei heeft Witkampers JO15-2 het kampioenschap binnengehaald. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen en de strijd om het kampioenschap ging tussen Witkampers JO15-2 en Ratti - Socii JO15-1JM.

  Vorige week had het kampioenschap al binnengehaald kunnen worden in een rechtstreeks duel, maar deze eindigde in een gelijkopgaande strijd in 0-0. Vandaag moest er aangetreden worden tegen ST Rietmolen/Lochuizen JO15-1JM. Een punt halen was in principe voldoende. Sterker nog, er mocht zelfs verloren worden mits Ratti - Socii JO15-1JM maar niet zou winnen met meer dan 7 goals verschil. Maar daar gaan we als Witkampers niet vanuit. Wat is er nu mooier dan het kampioenschap binnenhalen met een gewonnen wedstrijd. De spelers hadden dit goed tussen de oortjes gezet en zo werd ST Rietmolen/Lochuizen JO15-1JM met 3-1 aan de kant gezet onder luid gejuich van het massaal toegestroomde publiek. Daarnaast had de directe oponent ook nog eens verloren dus het kampioenschap was dubbel en dwars binnen!

  De schaal werd uitgereikt aan hoofdcoach Jasper ter Morsche. Het was voor Jasper de eerste keer om als coach een kampioenschap te behalen dus ook voor hem was dit een heel speciaal en memorabel moment. Na flink feestvieren in de door de ouders mooi versierde kleedkamper werd de platte wagen voorgereden en is er een rondje gemaakt door het dorp. Kortom, een prachtige afsluiting van het seizoen voor Witkampers JO15-2!

  Spelers JO15-2:
  Syl Bielderman, Matt Dimmendaal, Bram de Groot, Luuk Haarman, Geert Hiddink, Daniël Hoentjen, Thomas Keppels, Teun Leerkotte, Broes Nijkamp, Jelle Pinkert, Max Roekevis, Jurre Schoneveld, Finn Slot, Bram de Smit, Rens Sturris, Menno Veltkamp, Justin ter Welle en Teun Woudenberg

  Hoofdcoach:
  Jasper ter Morsche

  Assistenten/Trainers:
  Esther Hoentjen, Henk ter Welle en Arjan Dimmendaal

  Assistent scheidsrechter:
  Michel Schoneveld

  Met speciale dank aan ZwierImages voor de mooie foto's

  Witkampers JO15-2