• De 3 punten vertrekken naar Limburg

Laren, 10 april 2022,Witkampers Vr1 - Fortuna Vr1 (0-3)0-4
    Om 12 uur werd er afgetrapt op het Leussinkpark. Voor de supporters leek het net alsof het Witkampers tegen Witkampers was. Fortuna was de uitshirts vergeten en speelde in onze mooie rode uitshirts! De uitwedstrijd tegen Fortuna was geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Er lagen dus kansen om hier een resultaat te boeken. Wel heeft Fortuna de laatste 3 wedstrijden gewonnen. We waren dus gewaarschuwd!

Onze pupil van de week gaf het goede voorbeeld en scoorde een mooie goal! Witkampers begon niet sterk aan de wedstrijd. Dat resulteerde in een snelle 1-0 achterstand. Gelukkig bleven de koppies omhoog en probeerde Witkampers er een wedstrijd van te maken. We bleven voetballen. Toch ging het in de opbouw mis en scoorde Fortuna, met een beetje geluk, de 2-0. Vlak daarna scoorde Fortuna uit de kluts ook nog de 3-0. 3 goals door onoplettendheden.

Met een 3-0 achterstand gingen we de rust in. De tweede helft moest beter!
    We besloten Fortuna flink onder druk te zetten. Dit resulteerde in een aantal kansen. Toch scoorde Fortuna wederom in de 60e minuut. We bleven voetballen en probeerde kansen te creëren. Elisa speelde zichzelf met een mooie loopactie vrij, maar dit mocht niet baten. De voorzet vloog niet in het goal van Fortuna. 10 minuten voor tijd werd Josien de diepte ingestuurd door Tessa KB. Josien stuurde de bal richting de hoek, maar helaas stond de keeper in de weg en bleef het 0-4. Ook Sterre werd nog 1 op 1 met de keeper gezet. Helaas stond de keeper van Fortuna goed op te letten en pakte ook deze bal. Ondanks dat de 2e helft een stuk beter was dan de 1e helft kwamen we niet tot scoren. De wedstrijd eindigt in 0-4 en de 3 punten vertrekken helaas naar Limburg Volgende week maandag (2e paasdag) gaan we het opnieuw proberen en staat de inhaalwedstrijd tegen Nooit Gedacht op het programma. Om 12:00 wordt er af getrapt in Geffen.

Tekst: Tessa Veneboer
    Foto’s: Jan Dijkerman