• Mededeling

  Witkampers zoekt verzorger/sportmasseur

  Vrouwenvoetbal Witkampers en Regiobank trots op langdurige samenwerking

  Het Vrouwenvoetbal neemt een prominente rol in bij voetbalvereniging Witkampers. Met een eerste elftal dat uitkomt in de Hoofdklasse, het derde niveau in Nederland, en nog twee vrouwenteams heeft de club een prominente rol in de regio.

  Om ook in de toekomst dit voetbalbolwerk te blijven is de club al enige tijd achter de schermen druk bezig om het vrouwen- en meisjesvoetbal nieuwe impulsen te geven. Er is een plan geschreven met als doel de komende 3 tot 5 jaar het huidige niveau vast te houden, nog meer vrouwen en meisjes aan te trekken en Laren nadrukkelijker als vrouwenvoetbalbolwerk op de kaart te zetten.

  Daarbij past een betrokken sponsor als partner. Op zondag 20 juni heeft de Regiobank voor drie jaar een samenwerkingsovereenkomst getekend met Witkampers. Deze samenwerking geldt voor het hele vrouwen- en meisjesvoetbal in Laren. Erik Langermans van Regiobank/Hypotheekdesk was al enige tijd op zoek naar een serieuze partner in de regio Lochem om meer in contact te komen met de plaatselijke bevolking. Regiobank/Hypotheekdesk ziet zichzelf niet alleen maar als geldschieter. Maar het wil actief betrokken zijn bij de club en dit ondersteunen met leuke acties, waar Witkampers leden van kunnen profiteren.

  Witkampers en Regiobank zijn trots op deze start van een langdurige samenwerking. Samen willen ze het vrouwenvoetbal op dit hoge niveau houden en leuke initiatieven ontwikkelen!