Welkom bij VV Witkampers
De voetbalclub van Laren Gelderland
Fysiotherapie Veeze
Fysiotherapie Veeze gaat medische begeleiding verzorgen Lees meer
8 augustus start de Witkampers 12de Man Loterij
Lees meer
Het gras weer groener
Lees meer
Witkampers wint ook bij Trias
Lees meer
Vrouwen en kinderen eerst!
Witkampers Vr1 – SC ’t Zand Vr1 Lees meer
 • Mededeling

  Indeling beker 2020 - 2021 bekend gemaakt

  Coronavirus

  Laatste nieuws Coronavirus KNVB
  Laatste nieuws gemeente Lochem

  ___________________________________________________________________________________________________


  Update bestuur i.v.m. coronavirus:


  Laren, 15 maart 2020

   
  De eerder aangekondigde maatregelen van het kabinet om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, zijn verlengd tot en met 6 april. Dat betekent ook dat er langer niet gevoetbald kan worden in alle Nederlandse competities van het betaald- en amateurvoetbal.

  Bestuur vv Witkampers

  Bron: KNVB

  ___________________________________________________________________________________________________


  Update bestuur i.v.m. coronavirus:


  Laren, 13 maart 2020

  Het bestuur heeft naar aanleiding van de corona-crisis inmiddels overleg gehad en is tot de slotsom gekomen dat ingaande vandaag ook alle trainingen en bijeenkomsten op ons sportcomplex tot nader order worden afgelast. Het betreft een totale lockdown. Tot nader order dus geen wedstrijden (thuis en uit), oefenwedstrijden, trainingen (binnen, maar ook buiten ons complex) en bijeenkomsten.

  Bovengenoemde maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot en met 31 maart aanstaande. Nadere berichtgeving en updates via onze website.

  Bestuur vv Witkampers

  Veel gestelde vragen KNVB

  ___________________________________________________________________________________________________

  Laren, 12 maart 2020

  In navolging van het profvoetbal zijn ook alle wedstrijden in het amateurvoetbal afgelast tot en met 31 maart. De KNVB heeft dat besloten vanwege het coronavirus. Dat is om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het kabinet kondigde donderdag al aan dat evenementen met meer dan honderd personen deze maand niet doorgaan. De KNVB heeft de algehele afgelasting in het amateurvoetbal bevestigd.

  Voor vv Witkampers betekent dat dus alle thuis- en uitwedstrijden, voor alle elftallen, vanaf dit weekend tot en met 31 maart niet doorgaan. Tijdens de wedstrijddagen is de kantine gesloten.

  Ook geeft het bestuur geen toestemming voor oefenwedstrijden gezien bovenstaande maatregel.

  Het bestuur is nog in overleg of de trainingen kunnen doorgaan. Dat geldt dan voor de trainingen op ons complex, maar ook voor zogenaamde uitwijktrainingen.

  Voor vanavond (donderdag 12 maart) zijn de trainingen sowieso afgelast door de toestand van de velden. Het bestuur neemt over de trainingen morgen een beslissing en zal dat direct na het besluit op de website vermelden.

  Wij begrijpen dat dit alles een enorme impact zal hebben op onze vereniging, maar kunnen, gezien de besluiten vanuit Den Haag, niet anders beslissen. Zijn er nieuwe berichten dan zullen we dat melden via de website.

  Namens bestuur van vv Witkampers,

  Johan Ikink
  Voorzitter